Our policy n guideline for PP4M.

Forum Forums Our policy n guideline for PP4M.

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 65 total)
  • Author
    Posts
  • #31795
    Anonymous
    Guest

    @nashron wrote:

    ingat pasal apa la topik lama ne kuar balik, buat penat klik n baca je dah le skrin kecik ne.

    Buat suspend jer si Alien ni!!! 😯 😯

    #31796
    Anonymous
    Guest

    Makluman:Rambo telah buat rekod 10 hari jd silveruser!

    Seronok2 je,jgn mareh!hehe

    #31797
    Anonymous
    Guest

    bagus laa macam gitu..
    yg pastinya setiap post mesti ada message yg berguna dan fakta yg baik..
    bersesuaian dengan tajuk yg dibincangkan/dibuat..

    good luck..

    #31798
    Anonymous
    Guest

    Bro bayan!

    Thanks! Bila kita boleh rentap ppong lak?

    #31799
    Anonymous
    Guest

    X boleh kita nk seronok seorg2 sbb every users spend their precious time nk baca our posting tu.

    #31800
    Anonymous
    Guest

    Bro nashron!

    I da baca d fhm& bertindak sepatutnya!thanks

    I nak tau da ada rambo ke dlm pp4m ni? Td I baca byk kali rambo dsebut2kan,I ke tu?

    #31801
    Anonymous
    Guest

    @Rambo_Malaya wrote:

    Bro nashron!

    I da baca d fhm& bertindak sepatutnya!thanks

    I nak tau da ada rambo ke dlm pp4m ni? Td I baca byk kali rambo dsebut2kan,I ke tu?

    iyer le tp nmpk still occur, camner? harap en rambo dpt beri kerjasama, sy ne malas nk tegur tp bila dah other users sebut benda yg sama, x bole la.

    Rambo ne aktif n mmg bagus, why not u just choose few topic n moderate on ur own, keep it alive kt pp4m ne or create new topics yg dpt beri manafaat kat kita tp bukan duplicate topics, kalau x sengaja x pe.

    Mcm topic pkpm ke mini tournament ke, ur contribution kt few others topic mcm share tips tu bagus, tp kalau semua topic ajak org lwn, pening dah kepala den dok baca 2-3 hr ne.

    people yg minat dgn tournament , x habaq pun depa nnt mmg akan follow je topic tu nk tgk perkembangan terkini.

    #31802
    Anonymous
    Guest

    Okokokokokokok! Thanks all mr nashron mmg the best leader!

    I fikir & hope all members like kemunjulan I tapi kalau berlaku sebaliknya mohon maaf bevanyak la.

    #31803
    Anonymous
    Guest

    @Rambo_Malaya wrote:

    Okokokokokokok! Thanks all mr nashron mmg the best leader!

    I fikir & hope all members like kemunjulan I tapi kalau berlaku sebaliknya mohon maaf bevanyak la.

    rambo nk posting byk2 x de masalah tp ikut topic. Sy pun suka posting that why saya create my own topic ntt blog tp tu pun sy selalu terfikir abt my posting sbb user perlu masa tenaga n usaha nk baca apa yg kita post.

    Dlm forum ada section own topic, boleh create kat situ, aduh bulan2 posa ne byk membebel x bagus ne huhu, tp honestly sy pening kepala tgk semua topic ada rambo sbb now sy x pasti nk baca ke x topic tu.

    Sekali lg harap rambo dpt improve dgn moderate few topics n not all topics. dulu ada user yg merajuk terus dgn pp4m ne, hope it will not happen again.

    #31804
    Anonymous
    Guest

    Oh! Mcm tu, asal xhabak mai awai2 biarlah target tcapai dulu!hehe

    #31805
    Anonymous
    Guest

    Ada topic yg boleh sembang, ada topics yg boleh sembang about topic tu je, terpulang kpd moderator topic tu tp pls no repeatition sbb dah kira mcm spam tu.

    #31806
    Anonymous
    Guest

    @Rambo_Malaya wrote:

    Makluman:Rambo telah buat rekod 10 hari jd silveruser!

    Seronok2 je,jgn mareh!hehe

    rambo mengamuk posting nampaknya…
    ada ikat kain merah kat dahi tak??
    *lagu tema rambo*

    #31807
    Anonymous
    Guest

    Haha ,mcm ni bagus very good joker! I like this. Buat joke lg jgn henti,harir ni I ambil cuti just for posting je!

    #31808
    Anonymous
    Guest

    @Rambo_Malaya wrote:

    Haha ,mcm ni bagus very good joker! I like this. Buat joke lg jgn henti,harir ni I ambil cuti just for posting je!

    rambo, target golduser ke ari ni??

    pokrol pung nak ikat kain merah kat dahi nie~!!
    *lagu tema spongbob*

    #31809
    Anonymous
    Guest

    Seronoknya,Pokrol da muncul!

    Apa? Nak ikat kepala sama? Mmg kita berdua shati-sjiwa!

    Bila kita boleh main bergu bsama?

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 65 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.