Our policy n guideline for PP4M.

Forum Forums Our policy n guideline for PP4M.

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 65 total)
  • Author
    Posts
  • #31765
    Anonymous
    Guest

    Terus jadi Super Duper.

    #31766
    Anonymous
    Guest

    Wah ganas ko ya canmalican…Mafia pun naik takut..mungkin kita patut tukatr nick name..ko ambik nick mafia, mafia ambik nick canmalican..huhu πŸ˜†

    Bawak bersabau kawan-kawan..Jangan biarkan emosi mengatasi akal fikiran kita yang bijaksana dan bijaksini tu..

    Pada mafia, polisi ini penting dalam mengendalikan sesuatu laman web. Sebab itu, mafia masih berpegang teguh dengan polisi bahawa tiga perkara dibawah perlu dielakkan.

    1) Jangan mengeluarkan kenyataan yang berbau perkauman.
    2) Jangan mengeluarkan kata-kata kesat dan maki hamun.
    3) Jangan menyerang peribadi orang.

    Persetujuan dibuat supaya beberapa moderator diberikan kuata untuk mengambil apa-apa tindakan yang wajar bagi menghalang 3 perkara di atas berlaku ini termasuk menasihati, memberikan amaran, banned sementara waktu, delete posting dan lain-lain yang wajar.Bukan terus main delete atau banned ajer..Rasanya tak la kejam sangat, walaupun saya ini mafia..Mafia yang baik tau.. 😳

    Seterusnya, kita setuju cadangan IITF direalisasikan iaitu pembuka sesuatu topik diberikan kuasa untuk menegawal selia topik yang dibukanya. Kita delegate sedikit kuasa kepada pemilik topik untuk mengawal selia topik yang dibukanya.

    Pada mafia polisi ini penting bagi menjamin β€œkeamanan dan keharmonian” laman web kita ini..jangan gaduh-gaduh ya..malu kat goku dengan ben10..depa budak-budak bawah umur pun tak garang-garang sangat..Idup la goku..power ko top spin hari tu..sikit lagi ajer nak menang..Lepas ni ko pi lawan dengan canmalican ya..mafia beli ko..huhu (sah mafia kena tembak malam ni dengan can malican) 😈

    Ok chaiyokk..

    #31767
    Anonymous
    Guest

    APA PANDANGAN DAN PENDAPATAN SAUDARA CANMALICAN@Rambo tENTANG PERANAN PP4M bERKAITAN DENGAN PING PONG?

    #31768
    Anonymous
    Guest

    PP4m ni betul2 ho liao.

    #31769
    Anonymous
    Guest

    Tapi apapasal ada pulak polisi kuasa veto dan boleh pulak nak lock topic pulak. Tang tu yang aku tak setuju.

    #31770
    Anonymous
    Guest

    Agak2nya bla web br akan launch?

    #31771
    Anonymous
    Guest

    bagus jugak ada yg control canmalican, pasal kalu kau bercakap tambah pulak kau tu betul mmang, kau tak bagi can punyer πŸ˜† πŸ˜†

    kat mana2 pun mmnag ada undang2,tapi undang2 hanya mampu mengawal sajer,kalu tak kwal aku rasa lagi hancur

    walaupun aku hangin aku masih mampu mengawal emosi aku nie dan aku rasa ayat aku pun sopan jer,tak gitur en nashron πŸ˜†

    #31772
    Anonymous
    Guest

    @dadboos wrote:

    Agak2nya bla web br akan launch?

    SAYA PN DOK TUNGGU GAK TARIKHNYA..!!!

    #31773
    Anonymous
    Guest

    Ho liao tu menatang apa canmalican..boleh dimakan ker 😯

    Pasal lock tu, kita tunggu la penjelasan saudara nashron.Mungkin pada pandangan nashron, tindakan itu sesuai dilaksanakan pada masa ini, dan mafia yakin walau apapun tindakan yang dilakukan ia adalah untuk kebaikan pp4m.com..cuma kita kena kaji sama ada pro atau cons nya yang lebih banyak.

    Tapi pada mafia, adalah LEBIH baik topik tersebut tidak dilock. Sebab setakat yang mafia baca, banyak perkara yang masih belum jelas mengenai perkara yang dibangkitkan oleh para peserta MSS dan mafia dapati saudara carbostiga masih belum memberikan maklumbalas.

    Mafia berpendapat bahawa, adalah AMAT WAJAR sekali saudara carbostiga diberi peluang untuk membuat penjelasan secepat mungkin dan carbostiga pula perlu memberikan maklumbalas dengan segera. Sebab ini membabitkan nama baik dan maruah saudara sendiri.

    Perkara ini dah sampai separuh jalan, ramai yang dah tahu perkara ini, jadi biarlah topik tersebut terus dibahaskan sehingga ia terhenti.

    Jadi saya minta pandangan saudara nashron berhubung pandangan saya ini.

    #31774
    Anonymous
    Guest

    Sy m,yokong br0 mafia 100%,biar sume tahu apa kesudahan topic ni,xdala cite t,gantung…

    #31775
    Anonymous
    Guest

    Tuan moderator, sori ya mafia keluar topik sikit..Sikit ajer, tak banyak.. πŸ˜€

    Pasal web baru, sahabat kita Fenrish tengah usahakan.Insyallah bila dah betul-betul ready, kita akan lancarkan..Rajin betul fenrish buat kerja tu, mafia cuma tolong tengok dan komplain ajer, pasal mafia ni kureng skit bab-bab it ni..Tapi bila depa sembang bab it, mafia angguk ajer la, buat-buat faham..hehe πŸ˜†

    Otak mafia ini ada satu kemusyiklan..Macam mana korang boleh rajin online masa opis hours ya..Best la keje tempat korang tu..kalau ada kosong bagi tau mafia ya.. πŸ˜† (ker curik tulang ikan terubok..hehe πŸ˜† )

    #31776
    Anonymous
    Guest

    @dadboos wrote:

    Sy m,yokong br0 mafia 100%,biar sume tahu apa kesudahan topic ni,xdala cite t,gantung…

    Saya menyokong encik mafia KFC jugak!

    hmmm… dorang tu mengulau la dalam opis and layan pp4m.. πŸ˜† πŸ˜†

    #31777
    Anonymous
    Guest

    Bkn m,gulau,d0rg bos kat c0mpany tu lgpun bkn keja dgn org istana he3

    #31778
    Anonymous
    Guest

    ho liao tu maksudnye best… bahasa mandarin kalau tak silap saya
    kalau kantonis how leng ar…. πŸ˜†

    #31779
    Anonymous
    Guest

    GROUND WORK untuk site baru tu dah nak hampir siap, cuma2 mungkin ada benda ckit2 lagi yg perlu di touch-upkan. Selebihnya kita tunggu PP4M ni reda ckit dengan masalah yg melanda.

    Keep up posting!!!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 65 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.