Our policy n guideline for PP4M.

Forum Forums Our policy n guideline for PP4M.

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 65 total)
  • Author
    Posts
  • #853
    Anonymous
    Guest

    Alhamdullilah during mss beberapa perkara mengenai pp4m dpt dibincangkan.

    satu mesy x rasmi berjaya diadakan pd 1hb kira2 jam 6++ to 7++ pm di gerai mkn kt luar.

    beberapa ahli pp4m dijemput hadir utk bincangkan mengenai pp4m.

    mesy dipengerusikan oleh sy dan dihadiri oleh bro mizi,mafiaipoh,mcuba,sriver fx,mota,fenrish.

    ittf,tks,zaizarul x dpt hadir atas sbb2 yg x dpt dielakkan.

    keputusan mesy :

    1. kita proceed dgn new web joomla apabila ianya siap dgn rekabentuk spt pp4m asal dgn features2 baru.

    2. pesta pp4m kita setuju cuba buat tahun ne di tanjung malim.(sy serah kt bro mizi n sriver fx n mafia utk pengumuman seterusnya)

    3. mesy bincang detail mengenai polisi. sy as pengerusi menerangkan latarbelakang kewujudan polisi. secara umum semua ahli bersetuju polisi perlu n dikekalkan.

    seterusnya kita bincang perlaksanaan polisi tersebut, mesy bersetuju dgn cdgan mafia n ittf.

    mafia pernah post 3 guideline about bentuk posting yg mod kena take action and ittf ada cdgkan owner of topic creator moderate topic yg dia create. owner tu ada hak utk tegur posting yg x berkaitan dgn topic yg dia create.

    4. fenrish akan tgk dr segi teknikal utk web baru utk support perkara diatas or yg lain yg berkaitan termasuk abt moderator.

    mesy ditangguhkan selepas azan maghrib n selepas tu ada prototype demo website baru oleh fenrish.

    insyallah jika ada rezeki di masa lain, pertemuan seumpama ini boleh lg diadakan.amin.

    #31751
    Anonymous
    Guest

    for moderators that day kita x sempat nk demo utk moderate topic.

    give me some time, sy kena bincang dgn zaizarul n fenrish camne nk upgrade ur account n juga abt topic creator.

    fyi, sy baru lock topic yg paling hangat tu. i am responsible for my action. tq.

    #31752
    Anonymous
    Guest

    Tak payah ada polisi banyak2.
    Yang perlu tolak ialah isu kaum, agama, lucah, maki hamun, memalukan negara lain dan politik.
    Perkara tu cukup.
    Janganlah sampai ada kuasa VETO pulak.
    Nanti tutup PP4M ni pulak.

    #31753
    Anonymous
    Guest

    @canmalican wrote:

    Tak payah ada polisi banyak2.
    Yang perlu tolak ialah isu kaum, agama, lucah, maki hamun, memalukan negara lain dan politik.
    Perkara tu cukup.
    Janganlah sampai ada kuasa VETO pulak.
    Nanti tutup PP4M ni pulak.

    amboii2 RAMBO MALAYA NI…belum apa2 dh FIRE…!! PENAT KOT…. 8) 8) 8)

    #31754
    Anonymous
    Guest

    @nashron wrote:

    Alhamdullilah during mss beberapa perkara mengenai pp4m dpt dibincangkan.

    satu mesy x rasmi berjaya diadakan pd 1hb kira2 jam 6++ to 7++ pm di gerai mkn kt luar.

    beberapa ahli pp4m dijemput hadir utk bincangkan mengenai pp4m.

    mesy dipengerusikan oleh sy dan dihadiri oleh bro mizi,mafiaipoh,mcuba,sriver fx,mota,fenrish.

    ittf,tks,zaizarul x dpt hadir atas sbb2 yg x dpt dielakkan.

    keputusan mesy :

    1. kita proceed dgn new web joomla apabila ianya siap dgn rekabentuk spt pp4m asal dgn features2 baru.

    2. pesta pp4m kita setuju cuba buat tahun ne di tanjung malim.(sy serah kt bro mizi n sriver fx n mafia utk pengumuman seterusnya)

    3. mesy bincang detail mengenai polisi. sy as pengerusi menerangkan latarbelakang kewujudan polisi. secara umum semua ahli bersetuju polisi perlu n dikekalkan.

    seterusnya kita bincang perlaksanaan polisi tersebut, mesy bersetuju dgn cdgan mafia n ittf.

    mafia pernah post 3 guideline about bentuk posting yg mod kena take action and ittf ada cdgkan owner of topic creator moderate topic yg dia create. owner tu ada hak utk tegur posting yg x berkaitan dgn topic yg dia create.

    4. fenrish akan tgk dr segi teknikal utk web baru utk support perkara diatas or yg lain yg berkaitan termasuk abt moderator.

    mesy ditangguhkan selepas azan maghrib n selepas tu ada prototype demo website baru oleh fenrish.

    insyallah jika ada rezeki di masa lain, pertemuan seumpama ini boleh lg diadakan.amin.

    ALHAMDULILLAH…mudah2an PP4M ni KEKAL SAMPAI BILA2…itu lah HARAPAN saya…TERIMA KASIH pd YG HADIR..!! SAYA sebagai ahli PP4M menyokong 100% tanpa sebarang BANTAHAN.

    HIDUP PP4M…semoga ALLAH MERAHMATI DAN MEMBERKATI NIAT PP4M-Amin

    #31755
    Anonymous
    Guest

    Bukan fire lah Belalang. Cuma nak beritahu hak kebebasan kita bersuara dan no kuasa VETO ok. Selain dari isu-isu sensitif yang aku sebutkan tadi. Apa ke halnya nak buat polisi yang macam2. Mengarutlah ni semua.

    #31756
    Anonymous
    Guest

    @canmalican wrote:

    Bukan fire lah Belalang. Cuma nak beritahu hak kebebasan kita bersuara dan no kuasa VETO ok. Selain dari isu-isu sensitif yang aku sebutkan tadi. Apa ke halnya nak buat polisi yang macam2. Mengarutlah ni semua.

    Rambo dah lupa ke…? Depa br nak mula/START yg BARU…bg la CAN dulu..!! Banyak sgt MKN VITAMIN C tu la jd nya…AKTIF 😆 😆 😆

    #31757
    Anonymous
    Guest

    Nak mula apa. Malam ni dah ada orang guna kuasa veto. Apa ke halnya??
    Ingat PP4m ni dia yang punya apa?

    #31758
    Anonymous
    Guest

    @canmalican wrote:

    Nak mula apa. Malam ni dah ada orang guna kuasa veto. Apa ke halnya??
    Ingat PP4m ni dia yang punya apa?

    Rambo makin AkTIF makin COMEL LA plak…( kecil2 dulu la jgn dok perasan skrg PLAK).

    #31759
    Anonymous
    Guest

    Asal ko tak jawab bila aku call. Kih kih kih

    #31760
    Anonymous
    Guest

    @canmalican wrote:

    Asal ko tak jawab bila aku call. Kih kih kih

    chek kat rumah “REHAT” la cr ilham…. 😆 😆 😆 😆

    #31761
    Anonymous
    Guest

    🙄

    #31762
    Anonymous
    Guest

    @canmalican wrote:

    🙄

    KO DAH CAPAI SUPERUSER ***( 3 BINTANG)

    chek pn dh SuperUser ***( 3 bintang)

    APA kata kita REHAT DULU..!! bg Can depa ONLINE…Rambo kan suka bg CAN…. 😆 😆 😆

    #31763
    Anonymous
    Guest

    pehhh belalang ,kau dah super user aku baru advance,cpat btul kau lompat 😯

    terlupa aku,kau kan belalang 🙄 🙄

    #31764
    Anonymous
    Guest

    aku tadi memng dah off komputer. Tapi bila dapat sms maut aku hangin satu badan. Sanggup aku keluar cari CC kat sini.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 65 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.