Maklumat Pemain Negeri….

Forum Forums Link Other PP Maklumat Pemain Negeri….

  • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #316260
    Anonymous
    Guest

    Assalamualaikum,

    Kebanyakkan setiap tournament… kalau game team pasti seorang pemain negeri hanya boleh main setiap team…. masalahnya macam mana nak verify? Ada tak senarai katalah…. pemain ping-pong yang mewakili negeri/negara/ATM dan Polis bagi Kejohanan Kebangsaan 2005 – 2007. Ada tak sesiapa yang ada… dan boleh membantu….

    Minta TTAM dia suruh minta Persatuan Ping-Pong Amatur Negeri… masalahnya depa pun tak da…. kan senang kalau website TTAM tu dah ada semua info tu…. tak payah2 nak cari dan merayu kat mana2.

    Kalau ada nak bantu emailkan list tu bolehlah email kat saya mr.kaza@streamyx.com

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.