Ma LongMa Lin - Semi FinalButterfly TrademarkPenaja Hosting PP4M.COM

Ubat untuk sakit bahu dan lengan paling mujarab..

General Talk

Ubat untuk sakit bahu dan lengan paling mujarab..

Postby AyemHKL » Mon Dec 20, 2010 9:06 am

Salam,

sy mengalami masalah sakit bahu dan lengan hingga ke siku..
ble stroke kuat2 or main kasar2 sikit mula la sakit.. :oops: :cry:
dh mcm2 ubat sapu sy pakai tp hanya bertahan skejap sahaja..
ble sakit tu dh sampi nk angkat bad pon x larat.. :cry:
dh lebih setahun dh masalah ni melanda...

harap kepada warga² PP4M boleh kongsi petua anda...

tq..
User avatar
AyemHKL
Golduser
Golduser
 
Posts: 447
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:04 am
Location: key el
 

Ubat untuk sakit bahu dan lengan paling mujarab..

Postby nashron » Mon Dec 20, 2010 9:55 am

Streching dulu sebelum n selepas main Masa sakit rest dulu. Our body ada own recovery process tp amik masa.
- Forum Admin -
"Realiti Pingpong : Adakah ianya membantu kita mendekatkan diri kepada Allah atau sebaliknya?".
User avatar
nashron
Golduser
Golduser
 
Posts: 13623
Joined: Sun Feb 25, 2007 12:00 am
Location: Kelantan
 

Re: Ubat untuk sakit bahu dan lengan paling mujarab..

Postby AyemHKL » Mon Dec 20, 2010 10:20 am

itula...
kadang2 dh Streching pon masih kena gak..
sbb dulu muscle kt lengan ni pnh koyak sbb main badminton,
sbb tu la beralih arah main ke pingpong.. ingatkn x kena lau main pingpong..
tp still kena gak..
jpe doktor pon dia just kate muscle sensative je.. hurm... :?
User avatar
AyemHKL
Golduser
Golduser
 
Posts: 447
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:04 am
Location: key el
 

Re: Ubat untuk sakit bahu dan lengan paling mujarab..

Postby kasutroda » Mon Dec 20, 2010 10:46 am

ape kate try amelt yoko-yoko..mesti mujarab..terbukti didalam iklan tv..
kasutroda
Newuser
Newuser
 
Posts: 13
Joined: Fri Nov 19, 2010 4:46 pm
 

Re: Ubat untuk sakit bahu dan lengan paling mujarab..

Postby wangombak » Mon Dec 20, 2010 10:58 am

Cuba banyakkan makan pisang. Sumber potassium tu penting untuk muscle. Vitamin B5@6 juga ok. Lagi satu sometimes mungkin disebabkan sakit urat, dinasihatkan jangan amalkan mandi lewat malam, sebab selalu kita main samapi larut malam kan? Kalau nak simple relief , kalau rasa sakit otot tu, amik panadol extend 2 biji, insya Allah reda sket.

sekian dari klinik 1Malaysia Gombak.... :mrgreen:
TEMPAH LAMAN WEB, BLOG, KEDAI ONLINE, SISTEM MLM, SISTEM SMS DI SINI!
http://www.insantech.my
User avatar
wangombak
Golduser
Golduser
 
Posts: 979
Joined: Mon Jul 19, 2010 1:13 am
Location: Gombak
 

Re: Ubat untuk sakit bahu dan lengan paling mujarab..

Postby belalang » Mon Dec 20, 2010 10:58 am

AyemHKL wrote:itula...
kadang2 dh Streching pon masih kena gak..
sbb dulu muscle kt lengan ni pnh koyak sbb main badminton,
sbb tu la beralih arah main ke pingpong.. ingatkn x kena lau main pingpong..
tp still kena gak..
jpe doktor pon dia just kate muscle sensative je.. hurm... :?


cuba bro TRY main CATUR @ DAM AJI....my b muscle akan SEMBUH :D :D :D
User avatar
belalang
Golduser
Golduser
 
Posts: 3245
Joined: Mon Dec 22, 2008 12:00 am
Location: semenanjung malaysia
 

Re: Ubat untuk sakit bahu dan lengan paling mujarab..

Postby AyemHKL » Mon Dec 20, 2010 12:22 pm

wangombak wrote:Cuba banyakkan makan pisang. Sumber potassium tu penting untuk muscle. Vitamin B5@6 juga ok. Lagi satu sometimes mungkin disebabkan sakit urat, dinasihatkan jangan amalkan mandi lewat malam, sebab selalu kita main samapi larut malam kan? Kalau nak simple relief , kalau rasa sakit otot tu, amik panadol extend 2 biji, insya Allah reda sket.

sekian dari klinik 1Malaysia Gombak.... :mrgreen:



TQVM :mrgreen:
User avatar
AyemHKL
Golduser
Golduser
 
Posts: 447
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:04 am
Location: key el
 

Re: Ubat untuk sakit bahu dan lengan paling mujarab..

Postby AyemHKL » Mon Dec 20, 2010 12:22 pm

belalang wrote:
AyemHKL wrote:itula...
kadang2 dh Streching pon masih kena gak..
sbb dulu muscle kt lengan ni pnh koyak sbb main badminton,
sbb tu la beralih arah main ke pingpong.. ingatkn x kena lau main pingpong..
tp still kena gak..
jpe doktor pon dia just kate muscle sensative je.. hurm... :?


cuba bro TRY main CATUR @ DAM AJI....my b muscle akan SEMBUH :D :D :D



....
User avatar
AyemHKL
Golduser
Golduser
 
Posts: 447
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:04 am
Location: key el
 

Re: Ubat untuk sakit bahu dan lengan paling mujarab..

Postby mustar » Mon Dec 20, 2010 2:06 pm

AyemHKL wrote:
belalang wrote:
AyemHKL wrote:itula...
kadang2 dh Streching pon masih kena gak..
sbb dulu muscle kt lengan ni pnh koyak sbb main badminton,
sbb tu la beralih arah main ke pingpong.. ingatkn x kena lau main pingpong..
tp still kena gak..
jpe doktor pon dia just kate muscle sensative je.. hurm... :?


cuba bro TRY main CATUR @ DAM AJI....my b muscle akan SEMBUH :D :D :D



baik main gentel telor...



Sekadar berkongsi ...Kalau nak cuba Krim sapu ( ianya berasaskan air "Water Base" tidak melekit ) boleh didapati di Kelab Maluri Amat bagus untuk melegakan salah urat ,kaki & tangan rasa kebas2,sakit kaki,sakit lutut,bengkak,gaut, kaki terasa lengoh, kaki krem,perut kembung sakit dada,sakit uluhati, sakit pinggang,sakit belakang,sakit bahu,belikat, jerawat,gatal-gatal,gigitan serangga dll ( Aksi krim ini sejuk..panas dan sejuk kembali) berminat? jika ya.. hubungi
012-340 6973 (Rashid) tq :)
mustar
Advance
Advance
 
Posts: 199
Joined: Thu Mar 26, 2009 3:55 pm
 

Re: Ubat untuk sakit bahu dan lengan paling mujarab..

Postby belalang » Mon Dec 20, 2010 2:21 pm

Sekadar berkongsi ...Kalau nak cuba Krim sapu ( ianya berasaskan air "Water Base" tidak melekit ) boleh didapati di Kelab Maluri Amat bagus untuk melegakan salah urat ,kaki & tangan rasa kebas2,sakit kaki,sakit lutut,bengkak,gaut, kaki terasa lengoh, kaki krem,perut kembung sakit dada,sakit uluhati, sakit pinggang,sakit belakang,sakit bahu,belikat, jerawat,gatal-gatal,gigitan serangga dll ( Aksi krim ini sejuk..panas dan sejuk kembali) berminat? jika ya.. hubungi
012-340 6973 (Rashid) tq :)

mcm perasan jeeee krim sapu pak MUSTAR...!!! :D :D :D

Image

sama tp x serupa
User avatar
belalang
Golduser
Golduser
 
Posts: 3245
Joined: Mon Dec 22, 2008 12:00 am
Location: semenanjung malaysia
 

Re: Ubat untuk sakit bahu dan lengan paling mujarab..

Postby mustar » Mon Dec 20, 2010 2:34 pm

Bukan spt yang diatas...

Saya ada letakkan sampel di kelab KSRTM untuk dicuba....kalau singgah di kelab maluri nanti bolehlah en belalang mencubanya.... :) :)

cubalah.... dan rasakan perbezaannya....
selamat mencuba... :D :D
mustar
Advance
Advance
 
Posts: 199
Joined: Thu Mar 26, 2009 3:55 pm
 

Re: Ubat untuk sakit bahu dan lengan paling mujarab..

Postby lefthanded » Mon Dec 20, 2010 2:46 pm

Sekadar berkongsi ...Kalau nak cuba Krim sapu ( ianya berasaskan air "Water Base" tidak melekit ) boleh didapati di Kelab Maluri Amat bagus untuk melegakan salah
urat ,kaki & tangan rasa kebas2,sakit kaki,sakit lutut,bengkak,gaut, kaki terasa lengoh, kaki krem,perut kembung sakit dada,sakit uluhati, sakit pinggang,sakit belakang,sakit bahu,belikat, jerawat,gatal-gatal,gigitan serangga dll ( Aksi krim ini sejuk..panas dan sejuk kembali) berminat? jika ya.. hubungi
012-340 6973 (Rashid) tq :)[/quote][/quote]betul betul betul.. hamba pn dh cuba krim yg abg rashid jual tu...terbukti berkesan....tp kl xjd juga, jgn main...byk2kn rehat... kompem xsakit dah... :lol: :D :) :(
lefthanded
Newuser
Newuser
 
Posts: 5
Joined: Tue May 05, 2009 10:24 am
 

Re: Ubat untuk sakit bahu dan lengan paling mujarab..

Postby AyemHKL » Mon Dec 20, 2010 3:22 pm

lefthanded wrote:Sekadar berkongsi ...Kalau nak cuba Krim sapu ( ianya berasaskan air "Water Base" tidak melekit ) boleh didapati di Kelab Maluri Amat bagus untuk melegakan salah
urat ,kaki & tangan rasa kebas2,sakit kaki,sakit lutut,bengkak,gaut, kaki terasa lengoh, kaki krem,perut kembung sakit dada,sakit uluhati, sakit pinggang,sakit belakang,sakit bahu,belikat, jerawat,gatal-gatal,gigitan serangga dll ( Aksi krim ini sejuk..panas dan sejuk kembali) berminat? jika ya.. hubungi
012-340 6973 (Rashid) tq :)
[/quote]betul betul betul.. hamba pn dh cuba krim yg abg rashid jual tu...terbukti berkesan....tp kl xjd juga, jgn main...byk2kn rehat... kompem xsakit dah... :lol: :D :) :([/quote]


bape harga krim tu?
User avatar
AyemHKL
Golduser
Golduser
 
Posts: 447
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:04 am
Location: key el
 

Re: Ubat untuk sakit bahu dan lengan paling mujarab..

Postby belalang » Mon Dec 20, 2010 3:35 pm

AyemHKL wrote:
lefthanded wrote:Sekadar berkongsi ...Kalau nak cuba Krim sapu ( ianya berasaskan air "Water Base" tidak melekit ) boleh didapati di Kelab Maluri Amat bagus untuk melegakan salah
urat ,kaki & tangan rasa kebas2,sakit kaki,sakit lutut,bengkak,gaut, kaki terasa lengoh, kaki krem,perut kembung sakit dada,sakit uluhati, sakit pinggang,sakit belakang,sakit bahu,belikat, jerawat,gatal-gatal,gigitan serangga dll ( Aksi krim ini sejuk..panas dan sejuk kembali) berminat? jika ya.. hubungi
012-340 6973 (Rashid) tq :)
betul betul betul.. hamba pn dh cuba krim yg abg rashid jual tu...terbukti berkesan....tp kl xjd juga, jgn main...byk2kn rehat... kompem xsakit dah... :lol: :D :) :([/quote]


bape harga krim tu?[/quote]

ha ha ha MARI MARI MARI.....hai obat hai obat mari beli obat...kalau salah sapu melompat :lol: :lol: :lol:
User avatar
belalang
Golduser
Golduser
 
Posts: 3245
Joined: Mon Dec 22, 2008 12:00 am
Location: semenanjung malaysia
 

Re: Ubat untuk sakit bahu dan lengan paling mujarab..

Postby mustar » Mon Dec 20, 2010 4:32 pm

[Sekadar berkongsi ...Kalau nak cuba Krim sapu ( ianya berasaskan air "Water Base" tidak melekit ) boleh didapati di Kelab Maluri Amat bagus untuk melegakan salah
urat ,kaki & tangan rasa kebas2,sakit kaki,sakit lutut,bengkak,gaut, kaki terasa lengoh, kaki krem,perut kembung sakit dada,sakit uluhati, sakit pinggang,sakit belakang,sakit bahu,belikat, jerawat,gatal-gatal,gigitan serangga dll ( Aksi krim ini sejuk..panas dan sejuk kembali) berminat? jika ya.. hubungi
012-340 6973 (Rashid) tq :)[/quote][/quote]betul betul betul.. hamba pn dh cuba krim yg abg rashid jual tu...terbukti berkesan....tp kl xjd juga, jgn main...byk2kn rehat... kompem xsakit dah... :lol: :D :) :([/quote]


bape harga krim tu?[/quote]

Harga Pasaran : RM19.90
apa-apa bole pm saya...Tq :) :)
mustar
Advance
Advance
 
Posts: 199
Joined: Thu Mar 26, 2009 3:55 pm
 
 
Next

Return to General

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] and 3 guests