Baju Butterfly

Talk About Clothing And Accessories

Postby RSM » Wed Jun 27, 2007 2:11 pm

RSM sokong je ape2 korang buat....RSM nak juga sehelai baju PP4M
kadang2 main mcm Kim Taek Soo, kadang2 mcm Ryu Sueng Min,kadang2 main mcm Kene Taik SOON
User avatar
RSM
Golduser
Golduser
 
Posts: 529
Joined: Fri Feb 23, 2007 12:00 am
Location: Kuala Lumpur
 

Postby mcuba » Wed Jun 27, 2007 2:11 pm

biasla ttone

zaizarul sengaja tukar proposal x nak bayar t-shirt free hadian pertangdingan design loga untuk pemenang la tu....kihkik
. .
~ evolving tters

hamba 4JJ1 yg doif
facebook:nan eshroq
User avatar
mcuba
Golduser
Golduser
 
Posts: 1764
Joined: Sun Feb 25, 2007 12:00 am
 

Postby amin » Wed Jun 27, 2007 2:16 pm

berapa harga untuk sehelai baju....

saya pun nak beli gak
User avatar
amin
Newbie
Newbie
 
Posts: 68
Joined: Wed May 30, 2007 12:00 am
Location: Keramat Permai, Kuala Lumpur
 

Postby ttone » Wed Jun 27, 2007 2:16 pm

dont worry mcuba, kalau pemenang mesti ada hadiahnya... masaalahnya baju belum keluar lagi... masih tengah cari manufacturer.
Butterfly KLH Special
FH=Bryce Speed 2.1
BH=Insiprit 2.2

www.mypromo2u.com
User avatar
ttone
Silveruser
Silveruser
 
Posts: 324
Joined: Tue Feb 27, 2007 12:00 am
Location: PJ
 

Postby apaitech » Wed Jun 27, 2007 2:50 pm

maybe bile dah ade baju nanti bleh letak nama nick name masing2 pada jersi tu...contohnya.. ttone :lol: ...tulislah besar2 kat jersi tu huhuhu..kasik semua orang tau golden user pp4m yang mana satu :twisted:
User avatar
apaitech
Golduser
Golduser
 
Posts: 709
Joined: Fri Apr 27, 2007 12:00 am
Location: Kuantan
 

Postby ITTF » Wed Jun 27, 2007 10:51 pm

kalau taksilap pingpongdiary.com pun dah ada baju sendiri, diaorang pakai baju butterfly kedai Yap,
player2 diaorang pulak kebanyakkannye semua ex-national.
tapi takpe biarlah kita ni low-pofile dulu, pkai baju cap ayam pun takpe. yg penting kita tak beli player.
For The Nation Adam Sahara http://www.ittf.com<br>
Image
TMNut_Screamyx
Bunyi mcm Ribut, Pegi mcm Siput
User avatar
ITTF
Golduser
Golduser
 
Posts: 983
Joined: Wed Feb 28, 2007 12:00 am
 

Postby ttone » Wed Jun 27, 2007 11:36 pm

dia orang import ex-national... kita lahirkan future national :)

yang ada anak kecil tu... bagi dia join PP4M, kalau kita sudah ada tempat training bawa anak anak tu... kita train sampai jadi national :)
Butterfly KLH Special
FH=Bryce Speed 2.1
BH=Insiprit 2.2

www.mypromo2u.com
User avatar
ttone
Silveruser
Silveruser
 
Posts: 324
Joined: Tue Feb 27, 2007 12:00 am
Location: PJ
 

Postby RSM » Thu Jun 28, 2007 12:57 am

ttone wrote:dia orang import ex-national... kita lahirkan future national :)

yang ada anak kecil tu... bagi dia join PP4M, kalau kita sudah ada tempat training bawa anak anak tu... kita train sampai jadi national :)


RSM xnak anak RSM jadi national player...RSM nak anak RSM jadi world player...leh RSM dapat bat dgn getah free....hihihihihihihi
kadang2 main mcm Kim Taek Soo, kadang2 mcm Ryu Sueng Min,kadang2 main mcm Kene Taik SOON
User avatar
RSM
Golduser
Golduser
 
Posts: 529
Joined: Fri Feb 23, 2007 12:00 am
Location: Kuala Lumpur
 

Postby apaitech » Thu Jun 28, 2007 8:18 am

Kita jangan banding2kan baju kita dengan group lain...asalkan baju tak sama pattern cukuplah....
kualiti pon nak bagus jugak...polyster...quick dry...logo...bukan color oren 8) hehe.
Kita tunggu tokei jersi kita dapatkan jersi terbaik dulu..
User avatar
apaitech
Golduser
Golduser
 
Posts: 709
Joined: Fri Apr 27, 2007 12:00 am
Location: Kuantan
 

Postby GG » Sun Jul 01, 2007 12:35 pm

ade yg klaka baju tu....
Blade----> BTY SK7 FL
4hand----> Butterfly Roundell Soft
Backhand-> Xiom Vega Pro
User avatar
GG
Golduser
Golduser
 
Posts: 4639
Joined: Sun Feb 25, 2007 12:00 am
Location: K.L
 

Postby pips88 » Mon Jul 02, 2007 7:44 pm

aper yg klaka sgt tu gg ... cuba story sikit .... :lol: :lol:

kasi le kengkawan ketawa sesama ... :)
User avatar
pips88
Golduser
Golduser
 
Posts: 984
Joined: Fri Apr 27, 2007 12:00 am
 

Postby GG » Mon Jul 02, 2007 9:40 pm

ngkhooorkkk ptuih... mwahahahah!!!!!!

amacam klaka tak? :lol: :lol: :lol:
Blade----> BTY SK7 FL
4hand----> Butterfly Roundell Soft
Backhand-> Xiom Vega Pro
User avatar
GG
Golduser
Golduser
 
Posts: 4639
Joined: Sun Feb 25, 2007 12:00 am
Location: K.L
 
 
Previous

Return to Clothing And Accessories

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest